Sådan slipper du for, at din bolig lugter af røg

0
205

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Ryger du selv, eller kender du en, der ryger? Måske endda også, når vedkommende er gæst i dit hjem? I så fald kender du til problematikken omkring, at ens hjem lugter af røg. Ikke lige frem noget, der er at foretrække, hvis ikke man selv ryger – men så sandelig heller ikke, hvis man selv ryger.

Hvis du er en af de personer, der er trætte af, at dit hjem lugter af røg, så får du herunder et par gode råd, som du kan følge. Så er du sikker på, at røglugten er så minimal som overhovedet muligt.

Luft ud, når der bliver røget

Det er altid en god idé, hvis du sikrer, at de gæster, du har, der ryger, gør det, imens der er åbne vinduer. Det bør de gøre, fordi røgen ikke får lige så stor mulighed for at blive indelukket, når der er åbne vinduer. Samtidig skal du sørge for at lufte godt ud, dagen efter du har haft personer på besøg, der ryger.

Brug e-cigaretter indenfor

Det er ikke smart at ryge cigaretter indenfor, hvis du gerne vil have, at der kommer til at dufte godt inde i din bolig. Dog kan det være svært, hvis du eksempelvis skal holde fest, hvor der er mange rygere. I stedet kan du bede folk om at ryge e-cigaretter, når de er inde i dit hjem. Du kan få e-cigaretter her.

Hvad med et rygestop?

Det er en god idé at forsøge sig med et rygestop, for der er mange, der ryger cigaretter, men det ender med, at man ikke må det nogle steder. Det er en tendens, vi har set de seneste tider, og derfor er det en god idé, hvis man hopper med på bølgen nu her, for så skal man ikke lige pludselig stå i den situation, at man ryger, men ikke rigtig kan komme til at stoppe med det, fordi man er afhængig – men man bare skal stoppe, fordi det ikke er lovligt.

DEL

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boligtendenser.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here