Sådan indretter du det perfekte mødelokale

0
660
moedelokale
moedelokale

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er en kunst i sig selv at indrette et mødelokale, der både får dig, dine kollegaer og kunder til at føle sig godt til rette. Derfor får du her et par idéer, som du med fordel kan anvende, når du skal indrette det perfekte mødelokale. Det mødelokale, der skal sikre, at både dine kundemøder og interne møder bliver en succes. Du kan finde en masse lokaler her.

#1: Hvad skal lokalet bruges til?

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvad lokalet skal bruges til. Hvilke behov har I, når I holder møder, og skal mødelokalet udelukkende bruges til at afholde møder, eller er der nogle andre formål, lokalet skal bruges til? Det kan være, at der skal holdes konferencer, laves kreativt arbejde eller noget helt tredje. Overvej det, inden I begynder at indrette jeres mødelokale.

#2: Sørg for, at der er behagelige stole i lokalet

Det er vigtigt, at stolene i lokalet er behagelige. I skal sidde der i lang tid, og hvis møder trækker ud, kan det komme til at være ubehageligt — og det kan i sidste ende gå udover selve mødets udfald. Om det er kunder, der er tale om, eller om det er kollegaer, er ligegyldigt.

Hvis ikke deltagerne føler sig godt tilpas, når de er i lokalet, kommer mødet ikke til at gå godt. Det bliver i hvert fald uden tvivl bedre, hvis folk nyder at være der. Af samme grund kan det være nyttigt at have en vippefunktion på sin stol, så man kan skifte stilling i ny og næ. Derfor er det også et must, at der er hjul på stolen.

#3: Hvilke faciliteter skal der være i lokalet?

Inden I begynder at indrette lokalet, skal I sikre jer, at I ved, hvilke faciliteter der skal være til rådighed. Det har nemlig meget at skulle sige. Skal der eksempelvis være en projektor, og hvilket lys skal der være i lokalet?

Det kan være en god idé at kombinere loftslys med lys på væggene. Det kan skabe en bedre atmosfære i rummet, hvis det ikke bliver alt for sterilt. Samtidig er det en god idé, hvis der er mulighed for at justere på lysniveauet efter behov.

 

DEL