Nervøs for indbrud i sommerferien? Disse 5 tips holder tyvene væk

0
400

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange danskere, der er nervøse for, at der kommer indbrud i deres hjem, imens de er på sommerferie. Det skyldes, at det er højsæson for indbrud i sommerferien. Netop fordi vi ikke er hjemme. Dog er der en masse ting, du kan gøre, hvis du ikke vil signalere, at du ikke er hjemme. Vi guider her.

#1 — Lad rodet være

Noget af det, der stærkest indikerer, at du ikke er hjemme, er, hvis dit hjem er pænt og ryddeligt. Derfor anbefaler vi, at du lader rodet stå. Selvfølgelig med forbehold; der er ingen grund til, at du eksempelvis lader madrester og skraldespanden være. Det kommer til at lugte. Lad dog gerne avisen, legetøj og så videre ligge fremme. Det skal ligne, at hjemmet bliver brugt.

#2 — Få tjekket låsen

Uanset, om hvor du bor i landet, er det en god idé at kontakte en låsesmed — om det er København, Fyn, Jylland eller et andet sted. Få tjekket din lås, så du er sikker på, at den lever op til standarderne.

#3 — Parkér bilen i indkørslen

En tom indkørsel er ligeledes en stor indikation af, at her ikke er nogle hjemme. Lad derfor bilen stå. Medmindre I selvfølgelig selv kører på ferie, er det en god idé at benytte offentlig transport, når I skal afsted. Ellers kan det være, at I kender en venlig sjæl, der vil lade bilen stå i indkørslen.

#4 — Få tømt jeres postkasse

En fyldt postkasse signalerer, at I ikke er hjemme. Derfor er det en god idé, hvis I aftaler med naboen, at de tømmer jeres postkasse.

#5 — Lad ikke planter stå

Fjern planter og blomster fra vindueskarmen, så de ikke står og visner, imens I ikke er hjemme. Så har indbrudstyve sværere ved at se, I ikke er hjemme.

DEL

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boligtendenser.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008