13.7 C
copenhagen
tirsdag, oktober 15, 2019
Forside Generelt Hvilke gardiner skal du vælge i dit hjem?

Hvilke gardiner skal du vælge i dit hjem?

0
502

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når du skal indrette dit hjem, er det ikke nødvendigvis gardiner, der står højest på listen. Ofte ender du med at vælge en standardløsning, som er praktisk og kedelig. I visse tilfælde vil den også være direkte grim, hvilket desværre vil komme til at stå i kontrast til den øvrige indretning i dit hjem. Det er ærgerligt, hvis du har lagt meget energi i at indrette hjemmet. Især fordi gardiner faktisk kan være medvirkende til at fuldende hjemmet.

Der findes et hav af forskellige muligheder, når det kommer til gardinløsninger. Nogle kan sætte prikken over i’et på din boligindretning, mens andre kan have den modsatte effekt. De fås i alle tænkelige stoffer, farver, kvaliteter, størrelser og så videre.

 

Hvilke gardiner bør du overveje i din bolig?

Der findes ligeledes mange forskellige typer af gardiner, og her får du et overblik over, hvilke gardiner der findes på markedet. Du kan også finde gardiner ved at klikker her.

Rullegardiner: Et rullegardin er typisk gjort af ét stykke stof med en snor. Det gør det let at rulle op og ned. Rullegardinet er en populær løsning, da det har et enkelt udtryk og ikke tiltrækker meget opmærksomhed. Rullegardinet kan desuden fås med mørklæggende funktion.

Plisségardiner: Plisségardinet er en populær løsning, der egner sig til de fleste rum. Med et plisségardin får du en fleksibelløsning, der tilbyder et hav af forskellige muligheder; solafskærmning, lysrefleksion, isolerende effekt samt mulighed for at placeret gardinet, hvor du vil i vinduet. Samtidig slipper du for de irriterende snore, da gardinet blot kan indstilles ved at trække i det.

Lamelgardiner: Lamelgardiner passer godt til store vinduespartier. Deres længde gør dem elegante, og de giver nærmest et indtryk af, at rummet er større, end det i virkeligheden er. Samtidig fylder de ikke meget, når de er trukket fra. Lamelgardinet fungerer på samme måde som persienner, da de kan ligeledes bruge til at styre lysindfald. Det er en praktisk funktion i store vinduer, hvor der kan komme meget lys og varme ind.

DEL

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boligtendenser.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008