Giv stuen nyt liv med fototapet

0
468
Stue

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bliver du nogle gange en smule træt af din stue? De samme hvide vægge og de samme møbler dag efter dag, år efter år? Drømmer du om liv i stuen? Så er det tid til at gøre noget drastisk!

Du behøver hverken at flytte eller sætte gang i den helt store renovering. Med fototapet kan du forvandle din stue på et par dage, så den føles helt ny.

Hvad er fototapet?

Fototapet er lige som helt almindeligt tapet, men i stedet for en kedelig farve, har tapetet et foto som motiv. Det kan være alt fra New Yorks skyline til et Van Gogh-maleri. Du bruger tapetet nøjagtig som et almindeligt tapet, men det rummer en hel verden af andre muligheder, som kan forvandle dit rum. Hvis du drømmer om at få lidt mere tekstur ind i stuen, kan du også få masser af fototapeter, der imiterer materialer som træ og skifer. Det giver en meget flot effekt i stuen eller på kontoret, og rummet virker straks mere eksklusivt.

Hvilket motiv skal jeg vælge?

Det vigtigste, når du vælger fototapet, er, at du vælger noget, der passer til din stue. Hvis du vælger noget, hvor motivet eller farverne stikker ud fra resten af indretningen, vil resultatet blive et rodet rum, hvor tapetet tiltrækker sig alt for meget opmærksomhed.

Du kan sagtens vælge et tapet med en stor Harley i New York, hvis din indretning følger samme stil og indeholder elementer, der matcher. Har du derimod en meget lys og skandinavisk indretning, kommer du nok længst med et naturmotiv, der ikke er for kraftigt i farven. Du kan også nøjes med en eller to baner for at give lidt kant til stuen.

Hvis du i forvejen har lidt grønt i stuen, giver det en enormt god effekt med et plantemotiv på væggene – om det er blomster, en palme eller en hel skov er op til dig. Den grønne farve skaber en tydelig sammenhæng, og udtrykket bliver frodigt og naturligt.

Hvis du er lidt ungdommeligt anlagt, findes der massevis af tapeter med motiver fra Star Wars, Disney og lignende, så der er i den grad noget for enhver smag.

DEL

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boligtendenser.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008