Hvad skal der på væggene i børneværelset?

0
672
børneværelse farver

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Børneværelserne er de mest sjove udsmykningsprojekter. Hvorfor? Fordi børn aldrig bekymrer sig om, hvad naboerne tænker, og de er ligeglade med prisen, bare det er flot og sjovt.

Fra kreativ maling, til mønsteret tapet, perfekt plakatplacering og eklektiske legetøjssamlinger, i dag kigger vi på lidt specielle børns værelser.

lyse, fedte farver

Børn elsker farve, og der er virkelig ingen bedre rum til at introducere en kreativ maling.

Hvis du mangler selvtillid, så prøv at starte med et lille, afgrænset område, som f.eks. en soveværelsedør eller kun en væg (væggen bag sengen er et godt sted at starte).

Prøv tema-tapet.

Hvis der er en ting mere angst-provokerende end at vælge en fed maling, så er det at opsætte tapet. Det er helt forståeligt, da tapet kan være en betydelig investering, og kræver meget øvelse eller en ekspert til at opsætte.

Den rigtige tapet kan dog helt omdanne et værelse. Tænk på et tema dit barn elsker – f.eks. biler, skov eller stranden og du kan helt sikkert finde et tapet der kan skabe dette tema i hele rummet.

Tavlevægge

Tavlevægge tilføjer øjeblikkelig personlighed til et barns værelse og laver et vidunderligt dynamisk sted, hvor farver og personlighed kan mødes. Selvfølgelig ser det ikke bare cool ud, men inviterer børnene til at være kreative med kridt, skabe deres egne kunstværker eller sjove scenarier, hvor man kan lege skole, hus, butik osv.

Hvis du tænker på at lave en tavlevæg i dit barns værelse, så kan du enten købe speciel tavlemaling, eller også findes der et bredt udvalg af kridttavler som du enten kan hænge på væggen eller stille på gulvet.

Du behøver ikke at fylde en hel væg med tavler, men kan bare vælge et mindre område op opsætte eller male en tavle i en sjov form , som f.eks. et hus, en dør eller et vindue. Det kan også være baggrund til et legekøkken eller skrivebord, og du kan dekorere det med hylder eller kroge

DEL