Tips: Sådan indretter du bedst din stue

0
782
intimkoncert

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du, og skal indrette din stue, men du har svært ved at finde ud af hvordan. Bare rolig. Vi skal nok hjælpe dig godt på vej, så du ikke misser noget i hele processen. Det kan være svært at indrette ens stue på den helt rigtige måde, da man måske ikke ved, hvordan man bedst bruger pladsen rigtigt. Vi giver her nogle tips med på vejen, inden det store arbejde begynder.

Fokus på stemningen

Når du skal indrette din stue, er det vigtigt, at du har fokus på stemningen i selve stuen. Det er vigtigt, at stuen bliver et rum, hvor alle har lyst til opholde sig. Derfor er det vigtigt, at man finder den helt rigtige stemning frem. Hvis man gerne vil sætte prikken over i’er i indretningen af ens stue, er det vigtigt, at hele rummet spiller sammen med indholdet i rummet. Sørg derfor at indret stuen efter jeres højtalere som kan give en god stemning, hvis man f.eks. skal afholde en firmajulefrokost for arbejdspladsen. Det er altid hyggeligt, hvis folk kan mærke den gode stemning, når de er til en julefrokost.

Fokus på møblerne

I hele indretningsprocessen er det vigtigt, at møblerne indgår i jeres overvejelser. Hvis I gerne vil undgå at udskifte alle jeres møbler, skal I tidligt i processen måle rummet af ift. pladsen. Her kan I allerede være et skridt foran mange andre, da folk tit glemmer at måle rummene efter. Det kan have den konsekvens, at møblerne ikke passer ind i rummet, og I skal der efter ud og købe helt nye møbler.

Der skal være plads til alle

Stuen er måske det mest centrale rum i hele huset, da det er her alle mødes efter en lang dag. Det er også her, at man nyder hinandens selskab. Der skal derfor være plads til alle, når I skal til at indrette jeres stue. Dette er meget vigtigt, så alle kan føle sig hjemme.

DEL