Tip: sådan opbevarer du dine vinflasker æstetisk

0
278

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du en af dem, der samler på vinflasker? Så har du måske tænkt på, hvordan du bedst muligt kan opbevare de mørke flasker, uden det bliver stilforvirrende eller forstyrrende i boligen? Her kommer vi med bud på, hvordan du bedst muligt kan opbevare dine vinflasker, så det både er flot og funktionelt på samme tid. Få gode ideer og bliv inspireret her i artiklen.

 

Vinreol i træ

En af de klassiske og gængse opbevaringsmuligheder for vinflasker er vinreoler i træ. Ved at have en vinreol i træ får du et nordisk look, som byder på alt fra fine trænuancer til rustikke looks.

 

Vinreol i metal

Med en vinreol i metal får du et enkelt og industrielt look, som vil passe godt til det moderne hjem. Skal du være helt med på boligtendenserne, så bør du gå efter en farvet metalreol, som eksempelvis sort eller grå.

 

Vinskab

Hvis du ikke er til en åben reol, så kan det være en idé med et vinskab. Et vinskab fås i mange forskellige størrelser, former og farver, så det passer bedst muligt ind i dit hjem. På den måde behøver du ikke at gemme skabet væk i en kælder eller i et afsides rum.

 

Vinkælder

Hvis du er en af de helt store vinsamlere – og har lidt for mange penge på lommen i overskud – så er en vinkælder en super eksklusiv måde at opbevare sine vinflasker på. Måske du allerede har en kælder, som kan laves om til vinopbevaring? Hvis det ikke er tilfældet, så kan du overveje muligheden for at få etableret en kælder, eller måske du står foran et husbyggeri, hvor der kan blive plads og økonomi til en dedikeret vinkælder?

 

Vinkælder i gulvet

Hvis en vinkælder virker lige voldsom nok, så findes der et sjovt alternativ, som er super populær for tiden. DU kan nemlig få en mini-vinkælder bygget i gulvet i dit hjem. På den måde slipper du for at bruge vægplads eller reel kælderplads til vinen. I stedet får du en eksklusiv detalje i gulvet, mens du sikkert kan opbevare din vin heri.

 

Væghængt vinskab

Et vinskab behøver ikke være stort og voluminøst, nej, tvært imod. Hvis du ikke har super meget gulvplads, så kan det være en idé at finde et væghængt vinskab.

 

Væghængt reol

En væghængt reol er perfekt til dig, der gerne vil have en væghængt vinopbevaring, som forholder sig enkelt og let, uden at indeholder store skabslåger og tunge materialer.

DEL