Sov uden kemikaler

0
776

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen, hvis man ellers antager, at vi sover de ca. 8 timer i døgnet, som det bliver anbefalet. Det betyder også, at det har en stor betydning hvordan man sover. Der er rigtig mange, der går meget op i deres seng, og gerne investere store summer i gode senge med gode madrasser, der passer til ens krop.

En god seng må hverken være for blød eller for hård, og hvad der er en god seng for en, er ikke nødvendigvis god seng for en anden. Derfor er det også vigtigt at prøve en seng så meget som muligt, inden man vælger den.

Vælg den rigtige madras

Til børn er det ikke svært at finde madrasser, der ikke indeholder kemi, og der findes et stort udvalg af kapok madrasser, der er lavet af naturfibre. Det kan være lidt sværere, når det kommer til at vælge en helt almindelig madras til voksne, men det kan sagtens lade sig gøre, og det kan være en rigtig god ide, da det mindsker muligheder for allergi og lignenden.

Husk at vælge økologisk sengetøj

Selvom det kan virke basalt, så betyder det rent faktisk ret meget hvilken type sengetøj man vælger. Hver nat ligger du med dine dyne i 7-8 timer, og den dyne ligger for de flestes vedkommende på den bare hud. Derfor er det også væsentligt at den dyne ikke indeholder nogen skadelige kemikalier, hvilket der desværre er rigtig meget sengetøj, der gør.

Når du skal finde noget sengetøj, så gå efter det økologiske. Der er rigtig mange mærker, der har dette, blandt andet Konge’s Sløjd der forhandles her.

 

DEL