Sådan indretter du et dejligt soveværelse

0
573

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Drømmer du om at forny indretningen i hjemmets soveværelse? Eller er du nybygger og skal i gang med indretningen af et splinternyt soveværelse? Uanset hvad er det en hyggelig proces, hvor du kan give dig selv lov til at lege med de små detaljer. De grundlæggende elementer i soveværelset er dog vigtige og unødvendige at have på plads først, for at du føler dig hjemme i rummet. Derefter kan du gå i gang med at pynte rummet yderligere.

Herunder får du et par tips til, hvordan du indretter et dejligt soveværelse.

Find den rigtige seng

Mennesker bruger mange timer i sengen hver nat. En god nats søvn er vigtig for hjernen og kroppens restitution og er afgørende for dit daglige velbefindende. Det er derfor en god ide at give dig selv god tid til at finde en seng som passer til dit behov.

Nogle senge er bløde, mens andre er hårde. Senge fås også i forskellige varianter som f.eks. en elevationsseng.

Ilva har et stort udvalg af senge til enhver smag. Tag et kig på Ilva.dk eller besøg din lokale Ilva forretning og oplev sengene.

En passende belysning

I soveværelset er det en god ide at have en passende belysning. En afdæmpet belysning hjælper kroppen til at falde til ro, mens et skarpt lys vil vække kroppen. Vælg derfor en belysning der passer til et soveværelse. Mange vælger et par pæne pendlere eller en loftslampe, mens andre vælger spotlamper. Uanset hvilken type belysning du vælger, kan du få installeret en lysdæmper. En lysdæmper gør det muligt for dig at regulere belysningen alt efter dit behov. Kontakt din lokale elektriker og få en snak om gode løsninger til dit soveværelse.

Suppler evt. belysningen i loftet med et par natlamper på natbordet. Så har du altid lidt lys til aftenlæsningen eller lign.

DEL