Sådan udnytter du terrassen bedst

0
219

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er en fantastisk tid, hvor vi elsker at befinde os ude under åben himmel. Terrassen er der, vi typisk bruger mest tid. Udnyt den maksimalt ved at skabe små rum.

Når sommeren er over os, valfarter vi i skoven, i haven, på stranden og generelt ud under åben himmel. Når vi ikke er uden for hjemmet, befinder vi os typisk på terrassen. Her er der rig mulighed for at slappe af i hjemlige omgivelser, hvor vi kan føle os trygge.

Herunder får du en række tips til, hvordan du bedst muligt gør brug af den plads, der er på terrassen. Ved at lave små afskærmninger og inddelinger, kan du nemlig lave flere rum med hver sin funktion på terrassen. 

Perfekt til dig, der elsker at nyde en god bog eller et god, koldt glas rosévin, imens solen skinner.

#1: Brug planter som afskærmning

Med planter kan du skabe atmosfære på terrassen, og du har garanteret nogle stående i forvejen. Men det er faktisk ikke det eneste, du kan bruge dem til. Du kan også stille dem, så de afskærmer et lille areal, hvor du eksempelvis kan stille en solseng, så du kan slappe af i grønne omgivelser, imens du bliver solbrændt.

#2: Forlæng sommeren med en terrassevarmer

I Danmark er det lyst indtil sent på dagen. Det betyder, at vi ofte er længe oppe, og det er da også hyggeligt at sidde på terrassen, efter mørket er brudt frem. Med en terrassevarmer kan du sikre, at du holder varmen, selvom det måske ikke er højsommer længere.

Brug terrassevarmeren til at forlænge sommeren, så du kan sidde udenfor og nyde den dejlige friske luft under åben himmel, helt ind i efteråret.

#3: Pileflet og møbler

Pileflet er ikke specielt dyrt, det er lavet af naturlige materialer, og så er det fantastisk, hvis du skal afskærme små rum på terrassen. Hvorfor ikke bruge den som rumopdeler, så du kan have havebordet på den ene side og en lille, hyggelig krog på den anden?

 

DEL