Sådan sparer du plads i dit soveværelse

0
208

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er dit soveværelse også en smule trangt? Mangler du plads til opbevaring af ting og materialer? Frygt ej! Du kan gøre flere forskellige ting, for at spare plads i dit soveværelse og få plads til alle de ting, du har lyst til – du kan for eksempel investere i en lækker seng med opbevaring. Læs meget mere om dette og om, hvordan du sparer plads i dit soveværelse herunder.

Seng med opbevaring

Du tror det måske ikke, men du kan faktisk spare plads på både funktionelle, smarte og praktiske måder i soveværelset. En af de ting du kan gøre, for at spare ekstra meget plads i dit soveværelse er, at investere i en lækker og funktionel seng med opbevaring. Du kan finde senge med opbevaring i mange forskellige størrelser, former og farver. Senge med opbevaring fungerer sådan, at der under sengen er indsat forskellige skuffer og hylder, der kan opbevare de ting og materialer, du ikke ønsker at have liggende over det hele. Ved at have skuffer under sengen, bruger du spildplads og sparer dermed en masse plads i resten af soveværelset. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til lækre og funktionelle senge med opbevaring.

Smarte garderobeløsninger

Ønsker du at spare ekstra plads i dit soveværelse kan du, udover at investere i en seng med opbevaring, også investere i diverse forskellige garderobeløsninger. Du kan for eksempel vælge at få skræddersyet et skab, der passer perfekt ind i dit soveværelse, og som absorberer spildpladsen, men du kan også gå i diverse forskellige boligforretninger og se efter skabs-og garderobeløsninger her. Du kan blandt andet besøge de populære bolighuse kaldet Ilva, MyHome, Ikea og Selta. Alle disse bolighuse og boligforretninger er at finde i større byer, så du kan med sikkerhed finde en nær dig!

Kom helt ud i hjørnerne

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du ved at komme helt ud i hjørnerne spare en masse plads i dit soveværelse. I hjørnerne af dit soveværelse kan du blandt andet opsætte smarte hylder eller mindre vægenheder til smart opbevaring. Du kan endda vælge, at lave dine egne hylder og opbevaringsløsninger i hjørnerne af dit soveværelse – alt du skal gøre er, at skære en træplade til trekanter, der passer til hjørnet og montere dem på væggen. Du kan holde farven neutral, men du kan også male de fine hylder med en farve, der passer perfekt til dit soveværelse.

DEL