Sådan sparer du penge på boligindretningen

0
662

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du har mange udgifter i forbindelse med hverdagen, men sådan behøver det egentlig ikke at være. Det er nemlig slet ikke så svært at spare på pengene, hvis blot man tænker sig lidt om, inden man bruger penge. Og det gælder også, når det kommer til boligindretning, som bestemt ikke er billigt, men som sagtens kan gøres billigere, end man skulle tro.

Print selv dine plakater

De flest mennesker kan lide at have flotte plakater, malerier eller billeder hængende på væggene. Det skaber en skøn atmosfære, og så giver det samtidig hjemmet et personlig præg, der er svært at slippe udenom, at et hjem bør have.

Dog er det ikke billigt, når der skal erhverves kunst til væggene. Men hvis du selv printer dem, er der faktisk mange penge at spare. Du skal selvfølgelig sørge for, at det er nogle, du har tilladelse til at måtte printe. Du kan også lave dem selv. Hvis du vil gøre det endnu billigere, kan du købe kompatibelt printerblæk, der er noget billigere end de originale patroner.

Køb kun genbrug

En anden, dyr post i husholdningen, når det kommer til boliginteriør og -indretning, er møblerne. Køb derfor kun genbrug. Her vil du ofte kunne få nogle rigtig fine ting, der tilmed er lidt mere unikke, end dem du kan få i IKEA og andre bolighuse.

Sælg i stedet for at smide ud

En vigtig regel, hvis du vil holde udgifterne nede, er, at du aldrig nogensinde smider noget ud, der stadig kan bruges. Du skal i stedet forsøge at sælge det. Det kan gøres enten via de sociale medier eller brugtsider som DBA.dk eller GulGratis.dk.

Det kan selvfølgelig medføre, at du skal ligge inde med dine ting lidt, hvilket vil kræve lidt af opbevaringen, men ikke desto mindre, så vil du kunne tjene lidt penge, når du sælger, som du kan bruge på nye møbler — men du vil også gøre noget godt for kloden, hvis du ikke bare smider ud.

DEL