Sådan sikrer du dig mod tyveri

0
336
Låsesmed tjekker dørlås

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der bliver begået flere indbrud i Danmark end nogensinde før, men med nogle relativt få kneb kan du sikre dig mod tyveri. Se her, hvordan du gør

Det er ikke sjovt at komme hjem fra ferien og opdage, at der har været indbrud i dit hus. Du kan dog heldigvis sikre dit hus mod tyveri med nogle simple kneb, der holder tyveknægtene på afstand, så du ikke skal bekymre dig.

Få det rigtige låsesystem

Hvis du har et godt låsesystem, er det sværere for tyvene at begå indbrud hos dig. Det kan være en fordel, hvis du vil sikre dig, at de har så svært som muligt ved at komme ind i dit hjem. Du kan læse om systemlåse her.

Sørg for, at det ligner, der er nogle hjemme

Det er en god idé at sørge for, at det ligner, der er nogle hjemme hos dig, selv når du ikke er der. Lad eventuelt en kaffekop stå på bordet, fjern lysestager fra vindueskarmen, så der ikke står smeltede stearinlys, hvis du skal på ferie, og sørg for at fjerne blomster og planter, der ellers ville stå og visne.

Der findes forskellige lamper, du kan styre med din smartphone, hvilket også kan være en god investering, hvis du vil holde tyvene ude. På den måde kan du sørge for, at der er lys, selvom du ikke er hjemme. Det vil særligt være en god idé, hvis du køber en pære, der kan gengive lyset fra dit fjernsyn, så det ligner, du er hjemme og sidder i sofaen.

Meld dig til nabohjælp

Nabohjælp er en god løsning, hvor beboerne i dit kvarter, holder øje med hinandens huse, hvis folk ikke er hjemme. Det kræver ikke ret meget at blive meldt ind, men det er naturligvis nødvendigt, at I bliver enige om det i dit nabolag, så alle er med på idéen.

DEL