Sådan sætter man køkkenet rigtigt op

0
699

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Køkkenet er en af de vigtigste praktiske rum i boligen. Man skal bruge mange timer i køkkenet resten af livet, og derfor er det vigtigt det bare spiller, da det kan gå hen og blive en gene, hvis man ikke har styr på køkkenet. Derfor er det vigtigt at køkkenet har de rigtige redskaber og belysning installeret, så man får en god og dejlig oplevelse når man går i køkkenet. Det er ikke altid sikkert at kokke evnerne er for stærke, men så er det vigtigt at der er styr på alt det andet, så det ikke er nogen kamp at komme i køkkenet hver dag. Læs med her, og find ud af hvordan du sikrer dig at køkkenet spiller perfekt.

Målene

Det er altså vigtigt at man er millimeter præcis når man måler i køkkenet. Når du skal installere bordplader komfur osv, så går det ikke at målene ikke passer. Hvis målene ikke passer vil der sikkert opstå små huller og riller som skidt samler sig i. Detter er ekstremt irriterende når man skal gøre rent, og der samler sig små stykker med skidt i små riller man ikke kan få gjort rene, så husk at mål meget præcist.

Belysningen

Det er vigtigt at der er styr på belysningen, da man skal bruge noget lys til at arbejde i. Tit løser folk dette problem ved at installere indbygningsspot henover køkkenbordet. Også vil man typisk have et almindeligt ovenlys i loftet. Men det handle rom at få oplyst arbejdsstationerne, så man kan se hvad man laver, når man skal lave mad.

Det er vigtigt at man installere lamper først, så man kan trække alle ledninger, der ofte skal ligge under fliser, låger og skabe. Sørg for at få trukket ledninger ordenligt, og skjul dem ordenligt, det er ikke noget man lige kan lave om, da det kan kræve man skal rive alle fliser ud af væggen.

DEL