Sådan indretter du hjemmet til børn

0
757

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Børn fylder og roder, og derfor kan det i nogle tilfælde være svært at få boligindretningen til at gå op, så tingene kommer til at stå, som du gerne vil have det. Her får du et par gode råd til, hvordan du skaber harmoni i tingene.

Et barn er ikke ligefrem dét, der skaber orden i hjemmet. De sætter fedtede fingre på ruderne og roder overalt. Hvis ikke du har nogle børnevenlige løsninger samt regler i hjemmet, så risikerer du, at du ender med at skælde barnet ud hele tiden — og samtidig bliver du nødt til at gå på kompromis med indretningen i dit hjem.

Acceptér at du er nødt til at have børneting i hjemmet

Først og fremmest er du nødt til at acceptere, at børn fylder. Du bliver nødt til at acceptere, at børnene kræver plads i dit hjem. Der vil uundgåeligt være ting, der fylder meget.

Sørg derfor for at have et rum, hvor du kan gemme tingene lidt af vejen. Hvis du har en barnevognsmadras, så skal den ikke ligge og flyde i stuen. Find et rum eller en anden plads, hvor du kan stille det.

Det kan også være i kælderen, hvor du kan gemme tingene ad vejen — det kan dog godt være lidt besværligt, hvis det er ting, der skal bruges en gang imellem. Eller måske endda hverdag.

Køb ting, du kan lide rent udseendemæssigt

Hvis de ting, dit barn har, ikke er noget, du synes er pænt, så dit hjem heller ikke blive pænere. Derfor bør du udelukkende købe ting, du synes er pænt — dog selvfølgelig uden at gå på kompromis med funktionen.

Er de børneting, I har, pæne, vil de heller ikke gøre hjemmet grimmere. Tværtimod kan det sagtens lade sig gøre at få et hjem, der er pænt. Også selvom du har børn.

DEL