Sådan får du hurtigt din bolig solgt

0
538
Person overrækker nøgler

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du besluttet at sælge din bolig? Så står du sikkert med følelsen af, at det ikke kan gå hurtigt nok med at finde den rigtige køber og få underskrevet en aftale. Salgsprocessen kan være en lang og hård periode, hvor tålmodigheden for alvor bliver sat på prøve. Heldigvis er der flere ting, man kan skrue på en del knapper for at sætte skub i salget.

Den rette pris er afgørende

Først og fremmest er det vigtigt at sørge for, at boligen bliver udbudt til den rigtige pris fra starten. Det kan nemlig få stor betydning for processen, hvis prisen ikke rammer plet. Derfor bør du få din bolig vurderet af en ejendomsmægler, ligesom du selv bør sætte dig ind i, hvad der sker på dit lokale boligmarked.

Få det fikset

I langt de fleste tilfælde kan det betale investere lidt på at reparere og forbedre boligen, så der er så få anmærkninger som muligt i tilstandsrapporten. En bolig med få anmærkninger i tilstandsrapporten er langt mere attraktiv for en mulig køber, og sandsynligheden for et hurtigt salg øges. Med andre ord er en attraktiv bolig ganske enkelt lettere at sælge.

Gør dig umage

Når din bolig skal vises frem, skal den fremstå så indbydende som muligt. Gør rent, ryd op og gør så meget af gulvet som muligt frit. Alt i alt skal hjemmet vise sig fra sin bedste side, så gør dig umage for at gøre det pænt og hyggeligt. Det gælder ikke kun indendørs, så husk også at pudse vinduer og slå græs

Kreativ boligrepræsentation

Når forberedelserne er klaret, og det er tid til at sælge, kan det gøre en væsentlig forskel at tænke kreativt i forbindelse med boligrepræsentationen. Flere og flere vælger at få lavet en videorepræsentation af boligen, da det gør en mulig købers første møde med hjemmet levende og autentisk. Videoen skal være af høj kvalitet, så det anbefales at få den lavet af professionelle, som kan vise boligen fra dens bedste side.

DEL