Sådan får du din bolig til at dufte skønt

0
753

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ikke for sjov, at aromaterapi er et stort og bredt emne, der er noget om snakken. Aromaer, altså dufte, påvirker vores humør i høj grad. Der findes ikke noget værre end at besøge en bolig, med dårlig lugt. Tidens helt store boligtrend er det perfekte våben mod netop dette eller det perfekte middel, til at opnå større velvære – vi taler naturligvis om diffusers og duftlys. 

Der er stor forskel på duftlys og diffusers, men de har en og samme funktion, at få dit hjem til at dufte skønt. Duftlys tændes og brænder herefter, mens de udskiller behagelige dufter hvor i mod diffusers, er en form for parfume, tilsat et rør – der langsomt lader den dejlige duft sprede sig i dit hjem.

Duftlys er som udgangspunkt dyrere i drift end diffusers, da de skal skiftes oftere, når lyset er brændt ud. Mange diffusers kan holde i flere uger og det gør dem langt billigere i drift.

Duftlyset dufter kun, når det brænder, diffusers dufter hele tiden, ind til den sidste parfume er væk. De fleste diffusers laves med specielle former for parfumer, der er mere naturlige i deres opbygning end dem man køber i butikkerne.

Du kan se et stort udvalg af duftlys her, der er baseret på naturlige ingredienser.

DEL