Sådan får du det bedste ud af dit hjem

0
170

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er det vigtigt for dig at dit hjem er præsentabelt og indbydende? Så går du sikkert også meget op i indretningen af det og hvordan dit hjem ser ud. De fleste sørger for at det indvendige spiller og det er jo også her at både du og dine gæster bruger mest tid. Men de fleste glemmer eller negligere det udvendige og det er lidt en skam, for det kan tage dit hjem og præsentationen heraf til et højere niveau. I denne artikel kan du læse meget mere om, hvorfor det er vigtigt at huske det udvendige også, hvilke tiltag du kan gøre og hvor du kan hente hjælp til de lidt sværere opgaver.

Det er vigtigt med udvendig vedligehold

Hvis du gerne vil have lidt mere fokus på haven, så kan du med fordel først og fremmest fokusere på, hvordan den ser ud. Er den velplejet og pæn, så giver det også et meget bedre indtryk, end hvis den ikke er passet ordentligt. En god idé ville klart være at få gang i græsslåmaskinen, hækkeklipperen og få renset fliserne. Du kan finde fliserens pris her og få hjælp udefra, så du kan få det bedste og det flotteste resultat. Det er lidt nemmere at slå græs, end det er at rense fliser og dine fliser vil stå som nye.

Match det indvendige og det udvendige og få mest ud af din indretning og dit hjem

Et flot, præsentabelt og indbydende hjem drejer sig selvfølgelig om, hvordan det er indrettet og ser ud. Men de fleste har egentlig kun fokus på det indvendige og glemmer det udvendige. Har du en forhave, så skal du tænke på, at dette er det første dine gæster ser. Er den kedelig, trist og grå, så vil det automatisk også “male” deres indtryk af resten af hjemmet. Matcher du din stil i forhaven med din stil i hjemmet, så vil dine gæster allerede inden de er trådt ind af hoveddøren få en fornemmelse af dig og dit hjem. Har du en baghave så kan du binde det indvendige og det udvendige sammen, ved at have fokus på haven. For det første kommer der noget pænt at se på og for det andet kan du få dit hjem til at virke større og mere helt. Det indbyder ydermere også på at bruge lidt flere timer i haven – også med dine gæster.

DEL