Opnå større sikkerhed ved hesten med en ridehjelm

0
29

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er nødvendigt med en ridehjelm, hvis du gerne vil øge din sikkerhed omkring hesten eller når du rider. Det at omgås heste er nemlig ikke en helt ufarlig fritidsinteresse. Hesten er et stort dyr og det ses at langt størstedelen af de skader der ses i forbindelse med heste, er hovedskader. Du kan minimere risikoen for hovedskader med den helt rette ridehjelm. Der findes dog et kæmpe udvalg og det kan måske virke lidt som en jungle at skulle finde den rette hjelm. Dit valg bør falde på en ridehjelm der passer perfekt til dit hoved og som du syntes er komfortabel, så du opnår den størst mulige sikkerhed.

Sådan finder du den rette ridehjelm

Størrelsen af en ridehjelm er essentielt for dit valg. Hvis den er for stor beskytter den ikke dit hoved tilstrækkeligt og hvis den er for lille, ja så kan du slet ikke bruge den. Det behøver dog slet ikke at være så svært at finde den helt rette størrelse til dig. Alt du skal gøre er at måle omkredsen på dit hoved. ET målebånd skal placeres en fingers bredde over dine øjenbryn og før det rundt om hovedet med placering lige oppe over øret. Det antal centimeter dit hoved måler i omkreds, er den størrelse ridehjelm du skal bruge. Dernæst er det blot at komme på shoppingtur for at finde den hjælp, der er passende til dig. Både i design, pris og komfort. Det er altid en god idé at prøve din nye ridehjelm inden køb, så du er helt sikker på, at den sidder som den skal, at der er plads til dit hår, og at du også kan lide den, når den kommer på. Vælg en ridehjelm, der tiltaler dig, og som du har lyst til at bære, så du opnår sikkerhed ved hesten.

DEL