Køber du interiør på nettet? Sådan undgår du at blive snydt

0
745

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Er du tryg, når du handler på nettet? I så fald er du heldig. Der er nemlig mange, der ikke føler sig trygge. Det er en skam, for der kan være mange penge at spare, når du handler på nettet. Især interiør, som kan være både besværligt og dyrt at transportere på egen hånd, hvorimod du ofte kan få det billigere på nettet. Både hvad angår fragtpris, men også prisen på selve de produkter, du køber.

Hvis shoppen er e-mærket, er den sikker at handle fra

Det danske e-mærke betyder sikker e-handel, og hvis den shop, du ønsker at købe fra, er mærket med dette, kan du sagtens fortsætte din handel. Der er nemlig ikke noget at være bekymret for. For at blive certificeret med e-mærket, er der en række kriterier, webshoppen skal opfylde. Samtidig har du en garanti for, at du kan få refunderet pengene samt blive dækket, hvis noget skulle være galt med produktet.

Se, om der er kontaktinformationer på siden

Hvis der er kontaktinformationer på siden, så ved du, hvem der står bag. Det gælder både fysisk adresse, CVR-nummer, mail og telefonnummer. Det er en god idé at baggrundstjekke, hvorvidt der er tale om korrekte kontaktinformationer. Enhver kan jo skrive, at de har et telefonnummer samt en fysisk adresse, uden det nødvendigvis behøver at passe.

Er sproget korrekt?

Sproget på hjemmesiden er også en tydelig indikator på, om der er tale om en rigtig webshop. Hvis sproget lyder som om, at det er oversat direkte via Google Translate, så bør alarmklokkerne ringe. Tjek derfor efter, om sproget virker som om, det er direkte oversat fra et andet sprog. Men pas på med at være for påpasselig. Det kan jo sagtens smutte – og især på nettet er alt sprog ikke perfekt.

DEL