Hvilken type trægulv skal du vælge?

0
219

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du og skal til at skifte dine gulve, af den ene eller anden årsag. Det kan være gulvtæppet som de fleste er kommet af med, skal udskiftes – ellers er det nuværende gulv slidt helt ned. Der er mange overvejelser når man skal udskifte sit nuværende gulv, bl.a. til hvilken type, hvilken nuance og så videre.

Men hvordan får man taget det endelige valg, omkring hvilket trægulv det så skal være? Det vil vi hjælpe dig med herunder.

Kommer an på din indretning

Et gulv skal selvfølgelig passe til din type indretning. Har du derfor allerede fundet din type indretning, skal du nok gå efter et trægulvs type, magen til det som du også har i dag. Er du lige flyttet i et nyt hus, hvor du skal til at finde ud af indretningen, så er der straks nogle flere bolde at spille med. Skal det være rustikt, eller skal det måske være stilfuldt.

Få inspiration på nettet

Et af de bedste steder at få inspiration til et nyt trægulv, er naturligvis på nettet. Mulighederne er store, for at finde nogle inspirerende billeder. Der findes flere hjemmesider, som bl.a. sælger planker til trægulv – og som sammentidig vil inspirere deres købere til, hvilket gulv de skal vælge. Du kan f.eks. tage et kig hos Alpogroup.dk, som leverer kvalitetssikrede trægulve, til en konkurrencedygtig pris.

Skal du selv, eller får du professionelle til at lægge trægulvet

Det er ikke fordi det skal begrænse dit valg af gulv, men hvis du begiver dig ud i at skulle lægge gulvet selv, kan det være at du ska lægge et gulv, som er mere simpelt at lægge end andet. For at få det bedste resultat, hvis man selv ikke er erfaren, skal man i mange tilfælde – vælger at bruge en professionel gulvlægger.

DEL