Har du problemer med snegle i haven? Slip af med dem med et sneglehegn

0
28
haven

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dyrker du dine egne grøntsager i haven? Så kender du uden tvivl til problemet med snegle i haven. De elsker hjemmedyrkede grøntsager og guffer sig glædeligt i dem uden at tænke på, at det altså er dine grøntsager.

Du kender helt sikkert også til problemer med snegle, hvis du har mange blomsterbede i haven. For snegle elsker også at spise af dine fine blomster. Desværre tåler blomsterne det ikke ret godt.

Sæt sneglehegn op i din have, hvis du vil slippe for snegle

Ofte sætter vi hegn op i haven for at holde vores dyr inde på vores grund. Men nogle dyr vil vi altså helst holde langt væk fra vores haver, og det er blandet andet snegle. De spiser nemlig løs af vores planter. Både grøntsager og blomster guffer de lystigt i sig. Det kan være en kæmpe gene for dem som ejer haverne.

Derfor blev der opfundet sneglehegn, som er en virkelig effektiv måde at holde sneglene ude af haven på, uden at skulle anvende giftstoffer. Hvis du vil anskaffe dig et sneglehegn og slippe af med de irriterende snegle så se mere her – https://sneglehegn.dk/.

Du kan også vælge af gøre det en smule svære for snegle at angribe dine planter og grøntsager. Det kan du gøre ved at sætte smukke og billige brosten op rundt om dine bede eller grøntsagshaven. Sneglene kan bedst lide at kravle afsted gennem jord og græs. Derfor vil de helst undgå fliser og sten. Specielt i sommermånederne, hvor stenene bliver varme. Snegle tåler nemlig meget lidt varme og skal helst holde sig kolde og fugtige for at have det godt.

Der er altså flere ting du kan gøre for at slippe af med dine snegle problemer førend, at du tyer til sneglegift, som ellers også er et kendt middel mod snegle.

DEL