Guide: Sådan får du mere plads i hjemmet

0
761

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste af os ønsker et pænt og ryddeligt hjem. Desværre er realiteten ofte en anden, og mange døjer med stopfyldte reoler og ting, der ligger og flyder på borde og stole. Typisk skyldes det konstante rod mangel på plads og begrænsede opbevaringsmuligheder. Derfor er der her tre gode råd til, hvordan du udnytter pladsen i hjemmet bedre.

#1 – Praktiske og kreative opbevaringsløsninger

For at få hjemmet til at fremstå mere ryddeligt kan man investere i praktiske opbevaringsløsninger. Der findes mange forskellige bud på opbevaringssystemer til alle hjemmets rum, men det kan også være noget så simpelt som et par æsker til småtingene på reolen, så den fremstår mere rolig. Derudover kan man forsøge at udnytte al den overskydende plads, der måtte være. Er der plads til opbevaringskasser oven på tøjskabet eller under sengen? Skal der en knagerække op at hænge bag på en dør til ekstra tasker og jakker?

#2 – Benyt et opbevaringsrum

Hvis du synes, at der er lidt for mange – og måske for store – møbler i dit hjem, men ikke vil skille dig af med nogen af dem, kan du vælge at anbringe dem i et opbevaringsrum på et lagerhotel. På dette lagerhotel i Århus kan du for få penge opbevare dine ejendele, og på grund af selvbetjeningssystemet har du adgang til dem 24 timer i døgnet.

Et opbevaringsrum er en oplagt løsning for dig, der på nuværende tidspunkt bor relativt småt. At fjerne tingene giver ekstra luft og plads, og du kan altid tage dem i brug igen, når du en dag flytter i noget større.

#3 – Ryd ud i dine ting

Det er en god ide at gennemgå sine ting fra tid til anden for at se, om man kan undvære nogle af dem. Du vil blive overrasket over, hvor mange du egentligt ikke bruger og derfor godt kan smide ud eller opbevare i rummet på lagerhotellet for en stund.

DEL