Gode råd til jer der overvejer nyt badeværelse

0
382

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Badeværelse er en af de rum, som mange har på deres liste over rum, der gerne vil have renoveret. Et badeværelse er dog også ofte det rum, der er langt dyrest at renovere, hvis man ser på prisen pr m2. Materialerne er dyrere, og selvom man er en gør-det-selv mand, så er der mange ting, man ikke selv kan lave. Det er i hvert fald farligt at arbejde med VVS, afløb og lignende medmindre man er 100% sikker på, hvad man laver. Desuden er der flere ting, der lovmæssigt kræver, at det laves af et autoriseret VVS Firma.

Planlægning og forberedelse.

Når det kommer til at lave badeværelse, så er det en god ide at bruge lidt ekstra krudt på planlægningen i forhold til, hvis det var stuen der skulle have en omgang. Inden man går i gang med arbejdet, bør alting være planlagt ned til mindste detalje. Det er som regel ikke muligt at begynde at lave om på planerne, når man først er i gang med arbejdet.

Desuden er det også en god ide at ligge et budget for det, og samtidig at vide, at det måske ikke holder. Renovering og modernisering af badeværelse er en af den slags ting, der oftest går lidt over budget. Så det er fornuftigt at have 10-15% ekstra budgetteret og så håbe du ikke får brug for dem, frem for at stå og mangle dem, hvis du gør.

Hvad hitter lige nu?

Tiden med spabade er efterhånden et godt stykke bag os. Der er stadig nogen, der vælger at få disse installeret. De fleste har dog indset, at det sandsynligvis aldrig vil blive brugt og mere være en luksus gadget, der optager plads end noget andet.

Hvis man har pladsen, så er et badekar dog stadig i høj kurs hos mange – ikke mindst i børnefamilier, hvor de mindste ofte er vilde med at pjaske i vandet. Et badekar holder også prisen på en helt anden måde end et spabad, som de fleste godt ved, ikke holder for evigt.

Det ting som mange sætter pris på lige nu, er det enkle og stilrene. Smarte opbevaringsmuligheder er også i høj kurs, da man altid kan bruge plads til håndklæder og lignende.

DEL