Giv taget nyt liv med en god algerens

0
72

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Husets tag gennemgår en del, og det er det heldigvis også lavet til. Er du som danskerne er flest, bor du dog i et forholdsvist gammelt hus med et lige så gammelt tag, og det betyder, alt andet lige, at taget også er mere skrøbeligt. Den slags bør man, hvis man bor i et ældre hus, være opmærksom på, for en uventet tagskade er på ingen måde sjov.

Første skridt på vejen mod et sundt og langlivet tag er derfor ganske enkelt at holde øje med det. Er tagpladerne ved at sprække, sidder de skævt eller er tagbjælkerne svage? Det kan alt sammen være dårligt nyt for dit gamle tag.

Algerens

Det samme kan vild algevækst. Som regel har alger ikke den store indvirkning på taget i andet end udseende. Lader man algevæksten gå for vidt, kan den dog ende med at danne sprækker og frostskader i tagpladerne, hvilket kan blive begyndelsen på et ødelagt tag.

Vil du gerne give dit tag et længere og pænere liv, kan en algerens af taget derfor også være en god ide. Medmindre du har det helt rigtige udstyr, er det desværre ikke noget, du kan klare selv. I stedet bør du tilkalde en professionel algerens fra https://gladrens.dk/algerens/ eller et andet lignende sted, hvor de har både erfaring og udstyr til at rense dit tag for alge med et snuptag. Du kan altså lade den professionelle algerens komme forbi om formiddagen og komme hjem til et renset tag om eftermiddagen.

Vær dog opmærksom på, at alger og skidt først for alvor forsvinder fra taget efter den første regnvejrsdag. Du får dog ikke bare et rent og sundt tag, du får også et tag, der er beskyttet mod lignende vækster i lang tid fremover. Det er unægteligt at give taget nyt liv.

 

 

DEL