Få bugt med algerne på dine fliser

0
73

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvert år er der mange husejere der døjer med grønne overflader på terrassefliserne. De grønne plamager er alger, som sætter sig på de fliser, der befinder sig i skygge. Alger kan godt lide fugtige områder, så hvis der er fliser som altid befinder sig i skygge, så er dette et perfekt miljø for at algerne til at kunne formere sig. Alger på fliserne er ikke et kønt syn, så der findes heldigvis flere metoder til at kunne få det fjernet. Du kan enten kaste dig ud i at afprøve selv eller få et professionelt firma til det.

 

Find et godt algerens produkt

Hvis du gerne vil prøve et algerens produkt, så kan du nemt finde et godt middel nede i det lokale byggefirma. Det er vigtigt du undersøger at produktet er miljøgodkendt som algefjerner, da det ellers kan være giftigt for børn og dyr at befinde sig i nærheden af. Et godt eksempel på et skånsomt algerens produkt er gladrens, som bare skal påføres fliserne og have lov til at arbejde et stykke tid. Rensen er med til at få algerne til at blive opløst, hvorefter du nemt kan tage en hård stålbørste og få det skrubbet af dine fliser. Det er altid en god ide at feje efter med noget sand således, at du ikke efterlader en glat overflade.

 

En professionel kan også hjælpe dig

Det er også muligt at lade en professionel komme for at højtryksrense dine fliser. Det er en god og effektiv metode til at få spulet algerne af, men trykket kan også være hårdt for belægningen på fliserne. Det er vigtigt at du herefter også sørger for at beskytte overfladen med sand. På denne måde gør du det også sværere for algerne at formere sig på området med det samme. Få bugt med fliserne, så du kan nyde synet af dine flotte og rene terrasse.

 

 

 

DEL