Ergonomiske møbler rækker ind i privaten

0
568

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man kommer nok ikke uden om, at ergonomiske møbler som hæve sænkeborde og lignende, sjældent er dem, der vinder de helt store designpriser. Ikke desto mindre så bliver det mere og mere en trend i de danske hjem, hvilket desværre er med en lidt dyster baggrund.

Rygproblemer, skulderskader, nakkeproblemer og lignende er desværre efterhånden mere eller mindre blevet en folkesygdom, og der er flere hundrede tusinde danskere, der hver dag døjer med smerter, og det har altså fået mange til et gå lidt på kompromis med design til fordel for sundhed.

Mange gik tidligere meget op i, at deres hjemmekontor skulle være trendy og følge alle boligtendenserne. Nu er det dog i langt højere grad funktionalitet og ergonomi, der er blevet det afgørende faktorer, når der skal købes møbler til hjemmekontoret. Skrivebordet skal ikke være et Piet Hein eller lignende, det skal være en hæve sænkebord, der kan indstilles, og giver mulighed for at arbejde i de korrekte stillinger.

Customize dit bord

Der findes dog rent faktisk rig mulighed for at gøre noget selv, så dit hjemmekontor kan blive lækkert og indbydede, samtidig med at det er ergonomisk.

Langt de fleste vælger et hæve sænebord som dette, hvis de skal have et bord, og de er de færreste der tænker over, at de blot kan købe stellet, og påmontere lige den plade de ønsker. Så vil man gerne have et plankebord, som i den grad er oppe i tiden, så er det blot at købe et stel og sætte bordpladen på.

På den måde får man pludselig lige præcis det udtryk man gerne vil, uden at man er nødt til at gå på kompromis med det visuelle.

DEL