En verden af sandkasser

0
855

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

En sandkasse er ikke bare en sandkasse. En sandkasse er et eventyrland for dine børn, hvor de kan udfolde deres kreativitet og være i en helt anden verden i timevis. En sandkasse kan åbne nye verdener og skabe rammerne for vilde eventyr på de syv have, dybt inde i Sahara eller i børnenes yndlingsfilm – kun fantasien sætter grænser.  Sandkasser fås i alle temaer lige fra sørøvere til Frost.

Der findes utallige typer af sandkasser, som alle giver dit barn de bedste rammer for at udfolde sin kreativitet og fantasi i trygge og bløde omgivelser. Om dagens mission er at grave efter skatte i dybet eller bygge mageløse sandslotte, danner sandkassen rammen og giver dine børn mulighed for at leve sig helt ind i legen. Du kan se en masse forskellige sandkasser her.

Legeborde

Sandkassen kan også fås som et legebord, hvor børnene med en blanding af vand og sand kan skabe helt nye lege. Køb for eksempel et byggeplads-bord, hvor børnene med kraner og ladbiler kan flytte rundt på sand og vand og bygge fantastiske sandslotte. Når sandkassen som her hæves op i bordhøjde, kan børnene nemmere komme omkring og udnytte hele bordets potentiale. Bordene fås også med skibe og broer, så børnene kan lave et minisamfund i sandkassen.

Find den helt rigtige sandkasse

Til det danske vejr kan det være en god idé at anskaffe sig en overdækket sandkasse, som både beskytter mod regn og sol, så børnene kan lege i al slags vejr. Især om sommeren er det vigtigt, at børnene bliver afskærmet fra solen, så du trygt kan lade dem lege hele dagen.

Det kan være en fordel at købe en sandkasse med låg, så du undgår regn og skidt i sandkassen, hvis den står ude hele året. Mange typer kommer også med et opbevaringsrum til de forskellige legesager, der hører til i sandkassen, så de altid er ved hånden uden at rode i sandkassen.

 

DEL