En oase til børnene

0
768

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er der én ting, alle børn har tilfælles, er det, at de elsker at bygge huler både ude og inde. Vi husker alle, hvordan man som barn stablede puder og dyner oven på hinanden og hængte tæpper mellem møblerne for at skabe den perfekte hule, som ikke faldt sammen, hver gang man bevægede sig. I dag har børnene det meget lettere – det er nemlig mere og mere udbredt at have legetelte som kan bruges til mange forskellige aktiviteter. De kan fås med alverdens temaer – lige fra prinsessetårn og ridderborg til en indiansk tipi. Med et telt får dit barn udfordret fantasien og kan leve sig helt ind i en anden verden – enten alene eller sammen med andre børn.

Giv barnet sin egen oase

De fleste telte kan også lukkes til med velcro, hvis barnet har brug for tid til sig selv, eller hvis mor og far skal holde snuden ude af legen. Hvis du bruger det indenfor, er det en god mulighed for at give børnene en oase, som er helt deres egen – især hvis flere søskende deler værelse. Teltet kan nemt fyldes med puder og tæpper, så det bliver en hyggelig hule, der indbyder til afslapning.

Nemt, billigt og hurtigt

I dag kommer teltene tilmed i smarte pop up-udgaver, så du kan glemme alle traumer fra diverse campingture med telte, der tog flere timer at sætte op. De nye legetelte kan rejses på få minutter, så de nemt kan tages frem eller pakkes væk efter behov.

De fleste telte er lavet af slidstærkt polyester, så de kan bruges både indenfor og udenfor. Hvis du køber en model med bund, behøver du ikke engang et underlag, når det skal bruges udenfor.

Selvom teltene er alsidige og kan bruges på mange forskellige måder, kan de som regel fås til billige penge – ofte er et par hundrede kroner nok til at få et flot telt i barnets yndlingsfarve. Det kan dog også betale sig at købe de lidt dyrere udgaver, som er mere solide og holder varmen ude om sommeren.

DEL