DIY hitter som aldrig før

0
581
DIY hitter

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er langt fra populært at have et hjem der er fyldt med ting som kan købes i IKEA eller Sinnerup. I dag skal det være unikt og gerne være noget som ikke ses andre steder. Der er naturligvis intet galt med at have sine basisting fra IKEA, jysk og sådanne butikker, men hvis man gerne vil skille sig en smule ud fra alle andre hjem, så skal der være lidt tanker bag.

Bo Bedre og mange andre boligmagasinerne er fulde af tips til hvordan du kan lave ting selv, og hvordan du får et hjem, der ikke minder om nogen andre. Det kan være alt fra hjemmelavede hylder til møbler af træpaller og lignende. Tendensen DIY, som er en engelsk forkortelse for Do It Yourself – på dansk gør-det-selv, hitter som aldrig før.

Nu tænker du sikkert at det kræver det helt store setup med stort værksted og maskiner. Men der behøver det ikke, for du give dit et hjem et unik look, der skiller sig lidt ud fra mængden.

Noget af det letteste du selv kan kaste dig over, er at lave små pynte ting selv, da det er noget af det nemmeste og ikke kræver de helt store færdigheder. Rent faktisk kan du ofte spare mange penge ved at lave sådanne småting selv, fremfor at give flere hunderede kroner for det i en butik.

Lav din egne puder

Hvis du f.eks. vil lave et pudebetræk, kan du selv vælge hvordan du vil eksperimentere med, og du kan vælge at pimpe det op, med at have forskellige accessories. Du kan også vælge et bruge en anden farve på tråden, så puderne får et lille tvist. For at komme igang, kræver det ikke ret meget. Du skal have en symaskine, da det vil være for omfattende at sy puder på gammeldags maner. Derudover skal du have nogle forskellige stoffer (kan købes her) og et målebånd. Så er du faktisk kørende

DEL