Disse boligtendenser hitter i år

0
556
Stofledning pære

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Året er skudt godt i gang, og det betyder en masse nye spændende boligtendenser, som du kan kaste dig ud i. Vi har samlet de fedeste boligtendenser, som du kan afprøve i din egen bolig. Med disse tendenser er du sikker på at få et moderne hjem, som du med garanti vil elske. Tendenserne spænder vidt fra flotte farver til fedt interiør, som passer til ethvert hjem.

De grønne nuancer hitter

En af de helst store tendenser i år, er farven grøn. Farven ses i alle nuancer, men særligt de støvede grønne farver er et kæmpe hit i år. Hvis du vil prøve at kaste dig ud i denne tendens, er der stort set ingen grænser. De grønne farver ses både på puder, tæpper, møbler og vægge, og det er særligt populært at sætte dine grønne elementer i kontrast i hjemmet, for eksempel ved at kombinere det med en flot rødlig farve.

Fliser i alverdens former og farver

På badeværelser og i køkkener er det populært at have fliser på gulv og vægge – og i år er det blevet endnu mere populært. Denne sæson ser vi særligt de populære marokkanske fliser med flotte farver og mønstre, men også geometriske fliser, som tilføjer kant og charme til rummet. De geometriske fliser ses blandt andet i seks- og ottekantede former, og ud over de mange kanter, kombineres de gerne med en flot farve eller mønster. De farverige og festlige fliser er med til at bryde den minimalistiske skandinaviske stil, samtidig med at de tilføjer nyt liv til et rum. Særligt på badeværelset er de farvede fliser enormt populære.

Lav dine egne lamper

Til denne sæson kommer vi til at se mange anderledes lamper, fordi det er blevet populært at være kreativ og skabe sine egne lamper. Det kan umiddelbart lyde som en svær opgave at lave en lampe, men dette behøver langt fra at være tilfældet. Mange vælger at købe en flot stofledning i ensfarvet eller mønstret tekstil, som kan kombineres med en flot glødepære eller lignende. Dette skaber en unik lampe, som samtidig bidrager med hyggeligt lys til ethvert rum. Du kan få mange forskellige stofledninger, som kan tilføje hver deres præg på dit hjem.

DEL