Din vej til en hyggelig have

0
781

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Foråret er for døren og der er ikke længe til, at haven garanteret skal have en ordentlig omgang. Græsset skal snart slås, bedene skal ordnes og der skal måske plantes nye planter eller dyrkes kartofler, jordbær eller andet i dine bede.

Trænger I til ombygning eller noget nyt?

Det kan også være, at I skal have lavet noget om i jeres have. Skal I have anlagt en ny terrasse? Så skal der garanteret graves noget græs eller lignende op, så I kan så anlagt fliser. Herefter skal I ud at købe møbler til den nye terrasse, så I kan nyde den forhåbentlig lange sommer år efter år.

Hvis I er vilde med at være ude, så kan I også få et bålsted. Her kan I samles i hele familien og med venner til. I kan tænde bål på hvilket tidspunkt det skulle være, men det er især hyggeligt om aftenen, hvor solen er ved at gå ned. Det skaber en god stemning, hvor man bare har lyst til at være sammen. Så behøver man ikke sidde med sin mobil, som vi ellers så ofte gør. Her kan man bare nyde stemningen og hinanden.

Afhængig af hvilken form for bålsted I vælger, så kan I også lave mad herover. Så bliver det ikke mere udendørs agtigt. At sidde rundt om et bål og lave mad. Børnene kan I underholde ved at lave en snobrødsdej, så de kan lave snobrød ved bålet. Der er altså gode forudsætninger for, at I kan hygge jer sammen hele familien rundt om et bål.

Det kan også være, at I ikke kan vælge imellem en ny terrasse og et nyt bålsted. Så er der mulighed for at få begge dele. For hvad er bedre end at kunne lave mad over bålet, spise på en ny terrasse og derefter forlænge hyggen nede ved bålet igen?

DEL