Derfor er String-møbler så populære

0
946
Hylde med metalkurv

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når det kommer til bolig- og indretningstendenser er String Furniture ikke til at komme udenom. De praktiske og minimalistiske String-møbler har i mere end 50 år prydet skandinaviske hjem og gør det fortsat i dag. Her kan du læse mere om, hvorfor de er så populære hos os danskere.

En klassiker med moderne egenskaber

Brandet String Furniture har eksisteret siden 1949, hvor det blev grundlagt af svenske Niels Strinning. Visionen var at bevæge sig væk fra massive opbevaringsmøbler, og i stedet levere et praktisk, minimalistisk og simpelt design med reolgavle i metaltråd. Siden er designet simplificeret yderligere, dog uden at gå på kompromis med designmanualen. Derfor betragtes String-møbler i dag som en klassiker, der passer ind i det moderne skandinaviske hjem.

Minimalisme og fleksibilitet

En af grundene til at String-møblerne fortsætter med at være populære er netop deres minimalistiske udtryk. Møblerne er lette at se på og kommer i neutrale farver og materialer, som skaber blikfang og ro på samme tid. Derudover kan man med String sammensætte et helt unikt reolsystem, der til hver en tid kan udvides yderligere. Reolerne kan opbygges med varierende højde og med eller uden indsatte elementer som låger og skuffer. Dermed giver String-designet forbrugeren frihed til at opbygge et system, som imødekommer hjemmets ønsker og behov. Kombinationen af det minimalistiske udtryk og fleksibiliteten gør, at designet passer ind i ethvert hjem, uden at man behøver at gå på kompromis med den øvrige indretning.

Design til hele hjemmet

String-møbler har typisk prydet stuen, men over de seneste år har String Furniture udvidet serien yderligere. Designet er ikke længere forbeholdt stuen, men ses nu også i hjemmets andre rum herunder især køkkenet og badeværelset. Så hvis du er på udkig efter minimalistisk opbevaring til gryder, pander, håndklæder, skoene i entreen eller noget helt femte, er String Furniture værd at overveje.

DEL