Boligindretning i 2019

0
702
Bolig med en varm tone

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Farvevalg

I år 2019 kommer vi ind i en tendens, som er meget mere afslappende, blød og rolig. Boligtendensen bevæger sig hen i mod at vi ikke skal have for mange farver i vores rum og der skal også skabes en mild varme. Derfor kommer afdæmpede farver og nuancer frem i boligindretningsmagasinerne og vi går derfor væk fra de vilde farver og får mere ro på. Farverne vil ikke være de typiske farver, som vi har i de danske hjem, men som altid, er det godt med lidt forandring en gang i mellem. Vi går mere tilbage til de gamle dyder, som måske er tegn på at vi savner de gode gamle dage.

Finde den rette til opgaven

Det kan måske være lidt svært at følge med i, hvad der er moderne og hvad, man måske skal holde sig fra. I sin søgen efter en perfekt farve skal man også tænke på, at det er én selv, som skal se på den hver dag. Derfor skal man ikke bare tage, lige det der er oppe i tiden, hvis det ikke passer ens humør eller til ens bolig. Til denne opgave kan en malermester være med til at finde den farve, som både passer dig og din bolig. Har du brug for en god malermester kan han findes på hjemmesiden malermester-tr.dk/holte.aspx. Denne malermester kan hjælpe dig i din søgen efter den rigtige farve og være med til at skabe en stil i din bolig.

Afdæmpede farver og enkelthed

Men som sagt, hvis man gerne vil følge med de nye trends, så vil 2019 byde på de afdæmpede og utraditionelle farver. Det handler om at få skabt ro og et afslappende miljø, som samtidig også er lidt varmere. Trenden søger tilbage til de gamle rødder og dyder, der skal med andre ord ikke være for meget gang i den, i vores boligindretning. Hold det simpelt og overskueligt og lad vær med at fylde boligen op med for mange nips-ting.

DEL