60% af befolkningen søger efter ny bolig via mobil eller tablet

0
763

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Der er flere, der søger bolig via mobil eller tablet. Det er ikke udelukkende en tendens på boligmarkedet, men det er faktisk over hele linjen, at tablet og mobiltelefon vinder terræn, når det kommer til internet-browsning.

De gammeldags boligannoncer er ikke, hvad de har været. I hvert fald ikke, hvis du ser på effekten. Langt flere anvender nemlig deres smartphone eller tablet, når der skal findes ny bolig. Også selvom boligtillægget i avisen måske giver dig et andet indtryk.

Boligmarkedet er dog — ligesom det meste andet — blevet digitaliseret, således det nu også giver mere pote, hvis du søger efter din kommende bolig via en app eller en hjemmeside, der formidler kontakt mellem boligejer og boligkøber.

Computeren er ikke det foretrukne medie at søge bolig fra

Der er også sket meget, siden det var computeren, der var folks foretrukne medie, når det kom til køb og salg af boligere. Det er nemlig lang tid siden, at computeren havde sin storhedstid, og i dag bruger folk altså bare deres smartphone mere, end de bruger der computer. Mobilabonnementer med højt data forbrug er altså dem, der typisk leder efter en bolig over nettet.

Det betyder også, at der er et større udbud af boliger, hvis du anvender din telefon eller tablet, når du skal søge bolig. Mange boligselskaber har nemlig en app, hvor du kan finde en bolig. Og derved har du altså både en fordel, men også en ulempe, hvis du anvender dig telefon eller tablet i jagten på din nye bolig.

For selvom der er flere boligannoncer på de håndholdte enheder, så er der altså også mulighed for at finde drømmeboligen i en avis eller boligreklame. Det betyder, at du kan være heldig at finde drømmeboligen, der ikke er så stor rift om, som hvis du bruger din telefon eller tablet.

 

DEL