5 vilde tips til næste gang, du vil puste nyt liv i din stue

0
625

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man kan hurtigt gå hen og blive træt af de omgivelser, man befinder sig i hver dag. Se her, hvordan du puster nyt liv i din stue.

1. Nye møbler

Noget af det, der som regel er permanent i ens stue, er møblerne. Ikke permanent i den forstand, at de ikke kan skiftes ud — men permanent i den forstand, at man ofte ikke investerer i nye møbler, når først man har placeret sit interiør, som man ønsker det.

Det kan dog hurtigt blive en smule for meget af det samme. Derfor er det første råd; sælg dine møbler, køb nogle nye og giv stuen et helt nyt look.

2. Fodlister

Mindre kan også gøre det. Hvis du ikke allerede har fodlister i stuen, eller hvis du er træt af dem, du har, kan du med fordel skifte dem ud. Det vil give stuen et lille, men betydeligt pust af nyt liv, som du med garanti vil blive glad for.

3. Ny kunst på væggene

Har du allerede kunst hængende på væggene? Hvad med at skifte dem ud? Det kan hurtigt blive for meget af det samme, og især hvis du har haft de samme billeder og plakater hængende i lang tid, vil du kunne give din stue et helt nyt look, hvis du skifter det hele eller dele af din kunst ud.

4. Skab liv med kontraster

Kontraster skaber nyt liv. Er alle væggene i stuen malet i den samme, hvide nuance? Så bør du overveje, om ikke det kunne være en mulighed at male den ene af væggene i en anden farve. Det har to fordele; du får noget nyt at kigge på, og du får skabt en form for afgrænsning af rummet, hvor du eksempelvis kan stille dit spisebord, lave en hyggekrog eller noget helt andet.

5. Hæng hylder op

Hylder er smart. Her kan du stille de ting, der ellers ikke er plads til. Du kan også stille forskellige nipsgenstande, der skaber liv og ændrer hjemmets udtryk. Derfor er det sidste vilde hack, hvis du gerne vil have lidt forandring i forhold til dine omgivelser, at du hænger hylder op.

DEL